Jdi na obsah Jdi na menu
 


 

 

Popis zařízení

 

Vlastníkem Azylového domu je město Vyškov a provozovatelem je Centrum sociálních služeb, o. p. s. Vyškov.

 

Azylový dům je situován v budově bývalé základní školy, která je nově zrekonstruována a plně přizpůsobena provozu sociálního zařízení. Obývané jsou místnosti v přízemí a prvním poschodí. V přízemí se nachází 2 bytové jednotky, služebna, kancelář vedoucí, společenská místnost, místnost na praní prádla a sklady věcí do domácnosti. V prvním poschodí jsou 4 bytové jednotky, sklady ošacení a schodiště na půdu.

K objektu patří i zahrada, která nabízí dostatečný prostor pro trávení volného času dětí i maminek.

 

Kapacita zařízení

 

Kapacita Azylového domu je 6 bytových jednotek typu 1+kk, připravených pro okamžité nastěhování.

 

Každá bytová jednotka má jinou velikost obytné plochy, od nejmenší dvoulůžkové až po největší, která poskytuje prostor až pro 5 osob.

Všechny jsou vybaveny rozkládací pohovkou a příslušným počtem postelí, stolem, židlemi, šatními skříněmi, kuchyňskou linkou, kombinovaným sporákem, rychlovarnou konvicí, lednicí, nádobím a vlastním sociálním zařízením. K příslušenství patří také lůžkoviny.

 

Klientky mohou dále využívat společenskou místnost plně vybavenou pro trávení volného času dětí i maminek (sedací souprava, pracovní stůl s židlemi, televize, možnost využití počítače, hrací koberec), prádelnu s dvěma pračkami, žehličkou, žehlicím prknem a sušákem na prádlo, sušárnu a kočárkárnu.

 

Provoz zařízení

 

24 hodin denně

 

Služba se poskytuje za úplatu, viz ceník "Zájemkyně o ubytování"